11 maart: ochtenddienst met ‘El Jakim’

11 maart: ochtenddienst met ‘El Jakim’

11 maart, zondagochtend om 10:00 is er weer een bijzondere dienst bij ons in de gemeente. Het Gospelkoor ‘El Jakim’ uit Zuidwolde komt daarin bij ons optreden. Ze stellen zichzelf voor:

“Wij zijn een interkerkelijk Gospelkoor. De koorleden komen uit verschillende kerken uit Zuidwolde en omgeving met een gemeenschappelijke passie en doel: zingen! De naam El Jakim betekent “God richt op”.

We zijn een enthousiaste groep zangers en zangeressen en verlenen graag medewerking aan diensten en bijeenkomsten. Met het zingen van Nederlandse en Engelse liederen willen we onze God en Zijn Zoon Jezus Christus alle eer geven en mensen bemoedigen en aanmoedigen. Bemoedigen met liedteksten die vertellen van Gods liefde, trouw en Zijn nabijheid. Aanmoedigen om je leven in Gods handen te leggen en je levensweg in vertrouwen met Hem te gaan.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op onze site of volg ons op Facebook. Wij willen u graag ontmoeten.

Wil jij ook zingen of musiceren? Kom dan een keer luisteren of meezingen tijdens onze repetitie avonden op maandagavond van 20.00-22.00 uur in d’Olthof, bij de Hervormde kerk in Zuidwolde.

Maar wij treden vaker op, dus houd onze agenda in de gaten! Wilt u ons graag boeken voor een optreden, klik hier voor de mogelijkheden.”

Voor meer info: http://eljakim-zuidwolde.nl

Volg ons en 'like' onze pagina!
Facebook
Facebook
RSS

Geef een reactie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial