Alpha cursus – jouw grootste avontuur?

Welkom op de Alpha-cursus; dé kennismaking met het geloof

Connecten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De Alpha-cursus geeft heldere en aansprekende uitleg over het christelijk geloof. De cursus is vrijblijvend, er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd.

Hoe ziet een avondje Alpha eruit?
Op de Alpha-cursus maak je in tien weken tijd kennis met het christelijk geloof. Wekelijks kom je als groep bij elkaar. De cursus start altijd met een gezellige maaltijd. Na de maaltijd  luister je naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Daarna praat je in kleine groepjes door. Het is laagdrempelig en je hoeft niet zelf te geloven of in een kerk te komen. Je kunt al je vragen stellen en het is uiteraard gezellig! Lijkt het je wat? Kom dan eerst naar een startavond en kijk zelf of het iets is voor je.

Voor wie?
Iedereen is welkom. Het maakt niet uit of je wel of niet gelooft of naar de kerk gaat.

Cursusavonden
De volgende cursus start begin 2018 in de Baptistenkerk Beth-El, Boekweitlaan 65a, 7906 LB Hoogeveen.

De cursus wordt op 10 achtereenvolgende maandagavonden gehouden. Elke avond begint om 19.00 uur met een gezamenlijke maaltijd en duurt tot ongeveer 21.30 uur.Halverwege de cursus is er een half weekend (vrijdagavond en zaterdag tot plm. 16.00 uur). Aan het eind van de cursus is er een afscheidsavond en tevens introductie-avond voor nieuwe cursisten.

De kosten voor deze cursus zijn € 50,- voor het cursusboekje, de maaltijden en het weekend. (mocht dit een probleem zijn, neemt u dan even contact met ons op, tel 0528-276726 / 06-13448963)

Vragen stellen en/of aanmelden kan ook per e-mail: k.b.mol@kpnplanet.nl

Alpha bestaat al meer dan dertig jaar en wordt inmiddels wereldwijd in 66.000 kerken en op andere locaties gegeven. Dat maakt dat meer dan 29 miljoen mensen Alpha hebben gevolgd. In Nederland zijn zo’n 1.000 kerken betrokken bij Alpha en meer dan 250.000 mensen hebben Alpha gedaan!