De dienst thuis: 26 april 2020

Wat een mooie dienst was dat weer afgelopen zondag. Zo zaten we erbij deze ochtend. Ook leuk dat de familie Hartman en Rennie een persoonlijke videoboodschap hebben voor jullie! Kijk je mee?

Misschien heb je sinds vorige week al gemerkt dat we de manier van filmen nu wat ander oppakken? Het is in ieder geval een constant proces van opnemen, terugkijken, aanpassen, soms tijdens de uitzending, en meer. Ook het geluid is elke week weer een enorme uitdaging omdat we wekelijks een andere band hebben met weer een ander programma, dus nog tijdens de uitzending worden er aanpassingen gedaan. Er zijn mensen van de techniek die thuis meekijken en doorgeven aan de techniek in de kerk of het anders moet, dus we zitten er bovenop!

Volg ons en 'like' onze pagina!
Twitter
Visit Us
Follow Me
RSS

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.