Optreden Delise ‘Ik ken je’ 15 oktober ’22

Met haar hitsingle Kleine dingen brak Delise in 2020 door in de Christelijk muziek scene echt door. Voor regelmatige luisteraars van Groot Nieuws Radio is deze Nederlandse zangeres en songwriter een inmiddels bekend stemgeluid.

Ze schreef liedjes samen met Matthijn Buwalda en werkte samen met Elly en Rikkert, en stond met 3 songs in de Top 1000, gaf een concert waarbij Ralph van Manen gastartiest was.

Heel trots zijn we dat Delise met haar CD Tour een optreden geeft in de Beth-El Hoogeveen met de Titel: “Ik ken je” Een akoestische optredens met als thema ‘Kinderen op de vlucht’. Tijdens dit concerten, zal Delise haar eigen gemaakte muziek en bekende (christelijke) liederen laten horen, waarbij ze ook een inkijkje geeft in de verhalen achter haar muziek. Juist ook de muziek van haar nieuwste album ‘Ik ken je’ – zoals Storm op het Meer (Rembrandt), Volbracht en Bij U is het goed – zullen aan bod komen. Laat je meeslepen met haar prachtige stemgeluid en mooie, ontroerende en vrolijke liedjes!

15 oktober is de zaal open om 19:00uur en start het concert om 19:30 uur kaarten €10,00 (kinderen 5€).

https://zingenindekerk.nl/evenementen/delise-hoogeveen/bestellen/

Kaarten kunnen ook bij de ingang gekocht worden.

 

Volg ons en 'like' onze pagina!
Twitter
Visit Us
Follow Me
RSS

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.