Alpha cursus – jouw grootste avontuur?

De volgende Alphacursus start met een introductie-avond in ons kerkgebouw. Op 10 september komen we die avond bij elkaar, mogelijk nog met een aangepaste manier van doen in verband met het coronavirus. We willen daarna starten met de cursus vanaf 27 september.

Wanneer de mogelijkheid zich voordoet willen we de cursus gaan starten zoals we dat gewend zijn, 10 achtereenvolgende maandagavonden, startend met een maaltijd om 19:00 uur en een kort weekend met elkaar optrekken als middelpunt van de cursus.

Mocht het te lang doorgaan met de aanpassingen vanwege het coronavirus dan kunnen we eventueel ook de keuze maken de cursus online te gaan doen.

Vragen stellen en/of aanmelden kan ook per e-mail: alpha@beth-el.nl

Info:
Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een

Alpha
Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen.

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:
• Is er meer?
• Wie is Jezus?
• Bidden: waarom en hoe?
• De Bijbel lezen: waarom en hoe?
• Hoe zit het met de kerk?

Welkom!
Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha.