Collecteren met de smartphone

Het is niet meer vanzelfsprekend dat iedereen contant geld bij zich heeft, want bijna iedereen betaalt met de pinpas. Maar dit heeft een aantal nadelen. Naast de muntjes voor de wagentjes bij de supermarkt, kan je bijvoorbeeld ook tijdens de dienst bij de collecte in de problemen komen.

Voor die mensen hebben we goed nieuws, want wij gaan per 8 april van start met een nieuwe manier van collecteren, waarbij je met je smartphone kan doneren. Kijk maar:

We doen dit samen met Givt https://www.givtapp.net (check de site voor meer info), het bedrijf dat deze oplossing maakt. Wil je gebruik maken van deze service, dan heb je de Givt-app nodig. Met die app heb je bovendien een handig overzicht van al je giften. Givt stuurt ook een jaaropgave.

Geef je liever contant of met onze bonnetjes? Geen probleem, want naast het geven met je smartphone kun je altijd op die manier geld geven aan de collecte.

Download alvast de app.
De app werkt als je telefoon voldoet aan de volgende systeemversie:
– iOS: Vanaf versie 7 (vanaf iPhone 4S)
– Android: Vanaf versie 4.4
Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/givt/id1181435988
Android: https://play.google.com/store/apps/details…

Deze app is trouwens niet alleen voor onze collectes bruikbaar maar ook voor deurcollectes of voor in andere kerken.

Hou verder de stoel in de kerk in de gaten voor flyers, de mail voor verdere mededelingen hierover en de posters die we erover ophangen.