Laatste vriendenbrief Magdalena

Hallo allemaal,

2017 is al bijna weer voorbij. Ik weet niet hoe het gegaan is voor jullie maar voor mij is het voorbij gevlogen. En wat een jaar. Een jaar met veel goede dingen om op terug te kijken maar ook een jaar met vele emotionele momenten.


7 Jaar geleden naar Thailand verhuisd en het is 20 jaar geleden dat ik bij Agape Discovery begon. Een tijd van 20 jaar waarin ik in een Debrief (Evaluatie) week met grote dankbaarheid terug mocht kijken. 2017 een jaar waarin na 7 jaar Thailand en Shan Project er een einde komt aan dit hoofdstuk. En 2018 een transitiefase lijkt te worden voor een nieuw en nu nog onbekend hoofdstuk.

Ik heb erg veel moeite gehad met het los laten van alles hier en heb gemerkt dat je als mens behoorlijk gecompliceerd kan zijn voor jezelf en anderen. Tijdens het hele IBS (Inductive Bible Study book by book) project had ik zo iets, Heer als er een ander is…… Maar nu met de finish lijn bijna in zicht merk ik dat het moeilijker los te laten is dan ik dacht. Dat ik veel dromen heb opgebouwd rondom het project. En dat mag ik nu los laten, en in Gods handen leggen, om te ontdekken zijn het Zijn of mijn dromen? Het Shan Project gaat verder met IBS en in ieder geval in 2018 blijf ik hen helpen met het afmaken en het leiden van het Engelse gedeelte. Het Burmese gedeelte heb ik al overgedragen. Langzaam maar zeker ontstaat er steeds meer een enthousiasme voor het nieuwe seizoen voor mij ondanks dat het niet concreet is.


Zuid Afrika
Zoals velen van jullie weten ben ik afgelopen september/ oktober een maand naar Zuid Afrika geweest. Een hele bijzondere maand waarin ik de eerste week bij mijn vriendin door mocht brengen vlak bij Durban. En mocht mee kijken en werken in hun bediening en lekker van haar en haar gezin mocht genieten. Daarna 3 weken met Cor en Elsa Snieder (CAN Corelsa Network) meegelopen en mogen genieten van hen, en de mensen waar we mee mochten werken en optrekken, en God’s leiding door deze bijzondere ontmoetingen mochten ervaren. Nu hangt natuurlijk de vraag in de lucht ga je naar Zuid Afrika? Goede vraag daar heb ik geen idee van ;). Wat ik wel weet is de stijl van werken van Cor en Elsa iets is wat me na aan mijn hart ligt. En dat ik enorm blij ben dat ik deze reis mee mocht.


Toekomst
Ik hoop bij leven en welzijn eind januari weer in Nederland aan te komen samen met Albert mijn broertje. Na het afscheid nemen van de mensen waarmee ik gewerkt en geleefd heb. Er zijn een aantal dingen die ik graag in het Sabaths/ transitie jaar dat ik heb gekregen zou willen doen zoals IBS, het afmaken van het kinderboek (de kinderboeken) die ik samen met mijn vriendin heb geschreven, lekker genieten van de mensen om mij heen.

Eind April begin Mei mag in net zoals ik in Azie heb mogen doen de IBS boeken presenteren bij een Europeese conferentie van Jeugd Met Een Opdracht. Verder hoop ik langzamer hand te mogen ontdekken in welke richting de toekomst verder gaat.

Terwijl het ene jaar verleden wordt, ligt er weer een heel nieuw jaar voor ons. Ik wens jullie langs deze weg gezegende feestdagen en een heel gezegend en God gevuld 2018 toe!

Ps….. Op deze site vinden jullie een getuigenis van Michiel Diemer die vorig jaar mee gedaan heeft met het Bijbel Leesrooster wat ik met behulp van anderen op mocht zetten om samen met elkaar in 1 jaar door de Bijbel heen te reizen. In 2018 starten we opnieuw. Doe je mee

https://www.facebook.com/dabargroup


Stel dat u/jij Magdalena nog niet financieel ondersteund en dit wel zou willen.
Dan kan dat via: St. Jeugd Met Een Opdracht te Heerde
Rabobank: NL38 RABO 032.65.21.062
*Voor Magdalena: o.v.v. 2511 Schatgraven.
*Giften voor het Shan project: o.v.v. 2945 (Belasting aftrekbaar)

Of via PayPal: http://paypal.me/magdalenamarissen (niet belasting aftrekbaar)


Lijkt het je leuk en gezellig om een kerst bakje te komen maken dan ben je van harte welkom!
Heb je geen vervoer maar wil je wel komen laat het ook even weten!
Kosten: is een vrijwillige bijdrage.
Meenemen: Een goed humeur en gezelligheid voor de rest wordt gezorgd.
Kun je niet komen maar wil je wel graag een kerst bakje dan is dat ook mogelijk.
Data voor s’middags en s’avonds: 13dec, 14 dec (alleen s’middags), 15dec, 19dec, 20dec, 21dec en 22 december.
Tijd s’middags 14:00 uur, s’avonds 19:00 uur.

Locatie: Nieuweroord.

Bakjes die over zijn kun je zondag 17 december ook voor een vrijwillige bijdragen meekrijgen.

Op de praatplank ligt een lijst waar je je opgeven kan. Maar je kunt je ook opgeven via de mail:
tfcmagdalena@gmail.com of tel: Moniek 06-23233935