Magdalena

Hallo allemaal,

Mijn naam is Magdalena en ik werk sinds 2009 bij Jeugd Met Een Opdracht. Daar ben ik hoofdzakelijk betrokken bij de kant van onderwijs. Sinds 2014 ben ik projectmanager van ‘Inductive Bible Study book by book’ op verzoek van een kerkgenootschap in Azië. Dit omdat daar bijna geen Bijbelstudiematerialen te verkrijgen zijn en ze graag de inductieve studiewijze willen leren, maar het wonen en werken voor buitenlanders daar, om het hun aan te leren, niet echt mogelijk is.

De boeken worden in basis-Engels ontwikkeld en daarna vertaald naar de taal van het land waar we voor schrijven. Het Nieuwe Testament is bijna af op een paar boeken na en nu zijn we druk bezig om het Oude Testament te schrijven. Het mooie van dit project is dat deze materialen in de toekomst gratis online beschikbaar zullen zijn, eerst in het Engels en daarna in de andere taal en wie weet in de toekomst in nog veel meer talen. Vanaf eind Januari 2018 zal ik eerst weer terugkomen naar Nederland en meer ondersteunend bezig zijn met alleen nog het ontwikkelen van de Engelse boeken totdat de boeken klaar zijn voor de laatste controle. Vandaar uit neemt Jeugd met een Opdracht de boeken en de vertaling van de boeken verder over.

Ook zal 2018 een tijd van bezinning zijn waarin ik kijk naar wat mijn volgende stap zal worden nu mijn tijd in Azië na iets meer dan 7 jaar er eerst op zit.